Leasing Lautasäes SOIL MASTER _GIANT SERIES FOLDABLE AND TRAILED TYPE MULTI DISC HARROW (SPRING TYPE LEG) Turkki-sta, ID:
Suomi - Suomi | EUR
00
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy
Luettelo
Myy
Laita mainos

SOIL MASTER _GIANT SERIES FOLDABLE AND TRAILED TYPE MULTI DISC HARROW (SPRING TYPE LEG) liisaus

Leasing SOIL MASTER _GIANT SERIES FOLDABLE AND TRAILED TYPE MULTI DISC HARROW (SPRING TYPE LEG)

Julkaistu: 12p.

Julkaistu: 12p.

Valmistusvuosi

2023
Uusi

Kunto

uusien
Ensimmäinen rekisteröintipäivä

21.06.2023
Paino

6400 kg
Työleveys

6000 mm
Työsyvyys

250 mm
Kuljetusleveys

3000 mm
Huippunopeus

12 km/h
Tehontarve

185 kW
Väri

musta, punainen, sininen, vihreä
Sijaintipaikka

Turkey, Fevzi Çakmak Mah. 10758 Sokak No:16/G Karatay / Konya / TURKIYE
Lisätiedot
takuu

Lisää tietoa

Sen avoin rakenne suurilla välyksillä estää tehokkaasti tukkeutumisen jopa työskenneltäessä korkean orgaanisen aineksen kanssa. Sahalaitaiset koverat lautaset (halkaisija 570-620 mm), joita tukevat huoltovapaat kulmikkaat kuulalaakerit, muodostavat perustan tämän erittäin kestävän työkalun erinomaiselle työnlaadulle. Koverat levypalkit, jotka sijaitsevat suljettujen taskujen sisällä ja joissa on vankat kierrejouset, jotka suojaavat niitä ylikuormitukselta, varmistavat tarkan levyn ohjauksen vaikeissakin olosuhteissa. Kahden lautasrivin takana on yksittäin ja hienosäädettävä iskuäes, joka mahdollistaa maaperän tarkan laskemisen. Tämä parantaa olkien jakautumista ajettaessa vinossa kulmassa puintisuuntaan nähden.

Pyydä leasingtarjous

Tämä jälleenmyyjä hyväksyy leasingpyynnöt vain Saksasta. Anna siis saksalainen puhelinnumero. Toisessa maassa rekisteröityä numeroa ei voi syöttää.

Hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn ja käytön. käyttöehtomme ja tietosuojakäytäntömme

Ilmoituksesi on lähetetty. Myyjä ottaa yhteyttä sinuun vähän päästä.

Napsauttamalla mitä tahansa linkkiä tällä sivulla hyväksyt ja valtuutat meidät käsittelemään meille antamiasi tietoja, mukaan lukien evästeiden käytön kautta muodostuneita ja muiden seurantatekniikoiden käytön. Tämän tarkoituksena on parantaa ja mukauttaa kokemuksiasi tällä sivustolla, muilla verkkosivustoillamme ja kolmannen osapuolen mainostajilla, jotka työskentelevät kanssamme. Yhteistyökumppanimme voivat myös tallentaa evästeitä laitteellesi henkilötietojen keräämiseen ja käsittelyyn. Lisätietoja siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi.
t1 old test unit
t1 test unit - leasing - Agricultural machinery
t1 test unit - leasing - SOIL MASTER AGRICULTURAL MACHINERY